2014HokejSport

RHL – 2.kolo – 4.týden – rekapitulace.

Cvikov – DK Střelnice  13 : 6

V minulém týdnu se zdálo, že hráči DK Střelnice překonali herní krizi. V odehraných zápasech byl vidět posun k lepšímu. Ale tento zápas se jim nepovedl. Tedy přesněji jejich brankáři. Druhá třetina se mu vůbec nepovedla a tak hosté ztratili šanci na přijatelný výsledek. Cvikovským v závěru stačilo i tréninkové tempo na dotažení zápasu k vítězství.

Zápas průběžně sledovalo: 8 diváků.

 

Boston – Hadi  15 : 5

Boston nastoupil do zápasu jen v pěti, protože někteří jejich hráči začátek zápasu nestihli. Hadi vycítili šanci a snažili se svou převahu dvou pětek patřičně gólově vyjádřit. To se povedlo jen částečně. Sice vedli již dva nula a tři jedna, ale následně dorazili bostonští opozdilci a do konce první třetiny již bylo jasno, že tentokrát Boston žádné komplikace již nepřipustí. Zápas dohráli v pohodě a výrazně zvítězili. Zápas průběžně sledovalo:  5 diváků.

 

Šenov – Šluknov  19 : 5

Šenov v minulém týdne nepředváděl hokej, ale jen jeho atrapu. Byl jsem zvědav, jakým herním výkonem se prezentuje nyní. Šluknovští jim to usnadnili. Přijelo jen sedm hráčů a to na šenováky je opravdu málo. Nehledě na to, že ti hráli hokej. Bruslili, kombinovali a stříleli góly. Šluknovští zaznamenali první branku ve třetí třetině za stavu  14:0! A posledních deset minut zápasu to byla již jen formalita.

Zápas průběžně sledovalo:  1 divák.