2015HokejSport

RHL – Play off – 1.týden – rekapitulace.

První týden play off měl napilno Boston. Tři zápasy ve třech dnech to je slušná porce. Pro udržení naděje na vítězství celé ligy musel ve všech utkáních bodovat. To se mu povedlo. Porazil dvakrát cvikovské a jednou hlavního soupeře Šenov. Cvikovští sice dvakrát prohráli, ale jejich středeční zápas naznačil posun k lepším zítřkům. Výsledky některých zápasů týdne slovem a obrazem.

Cvikov – Boston 5 : 13

Cvikovští nastoupili proti Bostonu odevzdaně a pokračovali ve svých slabých, ustrašených výkonech z poslední doby. První dvě třetiny na ledě bylo jen jedno mužstvo, které hrálo hokej – Boston. Skóre hrozivě narůstalo a začínalo to vypadat na potupného kanára. Za stavu 0:10 se cvikovští probudili a začali se tomuto scénáři bránit. Do poslední třetiny nastupovali za stavu 1:12. Před vidinou potupy začali konečně bruslit, zvýšili důraz v osobních soubojích i tlak na branku soupeře. Najednou zjistili, že i s Bostonem se dá hrát. Poslední třetina již přinesla vyrovnaný hokej. Přesto Boston zaslouženě zvítězil.

Zápas průběžně sledovalo: 2 diváci.

 

Boston – Cvikov  8 : 6

Cvikovští se v úterním zápase restartovali a najednou to bylo jiné mužstvo. Hrál se oboustranně důrazný, rychlý hokej. Do poslední třetiny se nastupovalo za stavu 6:6! V ní cvikovští udělali jen dvě chyby při rozehrávce ve vlastním obranné pásmu, ale Boston je potrestal. Ve vyrovnaném zápasu  byli nakonec šťastnější hráči Bostonu.

Zápas průběžně sledovalo:  4 diváci.

 

Šenov – Boston  3 : 6

První třetina nabídla parádní hokej. Rychlé pohledné akce se střídaly na obou stranách. Z jedné z nich se šenovští ujali vedení. Stav 1:0 vydržel do poloviny druhé třetiny, kdy hráči Bostonu vyrovnali a v rychlém sledu přidali další dva góly. V této fázi hry již Boston začínal mít více ze hry. Přesto se šenovským podařilo vyrovnat a do poslední třetiny nastupovali hráči za stavu 3:3. Tu již měl ve své režii Boston. A převahu také vyjádřil gólově. V důležitém utkání zaslouženě vyhráli hráči Bostonu.

Zápas průběžně sledovalo:  6 diváků.