2017Pozvánky

XVI. Global Assistance Setkání mistrů – pozvánka.

XVI. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy se uskuteční na nově zrekonstruované závodní dráze v sobotu 18.listopadu 2017. V exhibičním závodě se utkají mistři volantu rally, rallycrossu a autokrosu. Na motoristickou show naváže večerní slavnostní vyhlášení mistrů rally Autoklubu České Republiky v Kulturním domě Crystal v České Lípě.
Organizátoři připravili pro návštěvníky to nejlepší z domácí motoristické scény a navíc se jim podařilo přilákat na Autodrom do Sosnové i plejádu vynikajících zahraničních jezdců. Jak let minulých, tak i současných. Těšit se můžete na domácí borce – Václava Pecha, Martina Vlčka, Jana Černého, Pavla Valouška, Leo Pavlíka, Jaroslava Hoška, Ondřeje Smetanu, Jakuba Kubíčka, Romana Keřka, Jana Kuneše, Martina Samohýla a další. Ze zahraničích jezdců se představí Fin Teemu Suninen. Tento teprve třiadvacetiletý soutěžní jezdec má před sebou velkou kariéru a s největší pravděpodobností jej v příští sezoně čeká sedačka v továrním voze WRC v seriálu závodů mistrovství světa. Dále následují legendy rally sportu. Dvojnásobný mistr světa v rally Ital Miki Biasion z let 1988 a 1989. V té době závodil s vozem Lancia Delta Integrale 16V a byl členem slavného týmu Martini Lancia Racing. V týmu byl i Markku Alén, který do Sosnové zavítá již potřetí. Kromě jezdců si budou moci návštěvníci také prohlédnout současnou i legendární techniku. A to jak na trati, tak i v depu.
Na stránkách www.autodrom.cz a facebooku Autodrom Sosnová, se dozvíte aktuální informace k celé akci. Zde si také můžete zakoupit vstupenky v předprodeji, případně na pokladnách Autodromu Sosnová v době konání Setkání mistrů, v sobotu 18. listopadu 2017. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Odkazy na minulé akce :

 Setkání mistrů 2016.

 Setkání mistrů 2015.