2020MotoPozvánkySport

MOGUL Test Rally – Sosnová – Pozvánka – Aktualizace!

Z tiskové zprávy vyjímáme :

Ve dnech 19. a 20. června se na Autodromu v Sosnové u České Lípy odehraje jedna z prvních motoristických akcí v době „po koronavirové“. Automobiloví závodníci rally zde budou moci vyzkoušet své závodní automobily a porovnat si dosahované časy s konkurencí. To vše za přítomnosti televizních kamer.Pořadatelům z Autodromu v Sosnové u České Lípy se v současné době scházejí přihlášky a postupně se plní startovní listina akce s názvem MOGUL Test Rally, kterou podpořila společnost Paramo prostřednictvím značky MOGUL. Ta zmíněnou akci podpoří finančně tak, že účastníci budou platit pouze symbolické startovné ve výši 1 000,- Kč. Společnost Paramo tak chce podpořit české automobilové závodníky a pomoci jim k hladkému a rychlému vklouznutí do normálního závodního života. Startovní listina, která bude zveřejněna v následujícím týdnu, v tuto chvíli obsahuje velmi slušné množství špičkových posádek, převážně s vozy 4WD. Nechybí vozy kategorie R5, WRC S 2000, Porsche GT, produkční vozy a českou závodní premiéru by zde měl mít i automobil nové kategorie „Proto“.

Autodrom Sosnová – 10.-11.11.2018

Mezi potvrzenými účastníky MOGUL Test Rally najdeme aktuálně jména jako například Kopecký, Pech, Černý, Štajf, Vlček, Semerád a mnoho dalších. Úplný seznam přihlášených bude zveřejněn následně a pořadatelé akce MOGUL Test Rally dávají aktuálně příležitost k přihlášení i jezdcům s historickými soutěžními automobily a pokud by se našlo dostatek zájemců s vozy kategorie 2WD, aby mohly vytvořit samostatnou kategorii, tak je možné přihlásit se na nadcházející akci i s dvoukolkou. Vše ale po poradě s pořadateli z Autodromu Sosnová u České Lípy, kteří prodloužili lhůtu pro příjem přihlášek.

Autodrom Sosnová – 2.-3.11.2019

Program MOGUL Test Rally obsahuje páteční testovací rychlostní zkoušku, takzvaný shakedown, kde budou moci závodníci vyladit své automobily pro aktuální podmínky na autodromu. K samotnému závodění o vteřiny dojde v sobotu 20. června. V areálu Autodromu Sosnová budou vytvořeny celkem tři různé rychlostní zkoušky, které budou mít okruhový charakter a celkovou délku přibližně 30 kilometrů. V následujících dnech bude upřesněna informace, za jakých okolností a v jakých počtech se budou moci sportovní akce MOGUL Test Rally v Sosnové u České Lípy zúčastnit diváci. Sledujte proto internetové stránky www.autodrom.cz, kde jsou také umístěné Zvláštní ustanovení, podle kterých se akce 20. června na Autodromu v Sosnové u České Lípy uskuteční.