2014HokejSport

RHL 2014/15 – 1.kolo – 2.týden –rekapitulace.

Cvikov – Boston  6 : 8

Zápas lépe začali hosté, kteří se ujali vedení, ale domácí kontrovali a udržovali nerozhodný stav. Boston se tlačil do útočného pásma domácích, ale nezvládal defenzivní úkoly, což cvikovští z rychlých protiútoků trestali. V polovině druhé třetiny hosté odskočili o dva góly a tento rozdíl i v dramatické třetí třetině udrželi.

Zápas sledovalo 0 diváků.

 

Šenov – DK Střelnice  6 : 3

Nezvykle plné střídačky na obou stranách naznačovaly, že to bude dobrý hokej. A byl. Zápas se hrál s plným nasazením od první do poslední minuty zápasu. Domácí šli vždy do vedení, ale hosté srovnali. V polovině druhé třetiny byl stav 3:3. V závěru třetiny domácí přidali dvě branky, po dvou hrubkách hostů v obraně. Poslední třetina přinesla hokej od branky k brance. Hosté se snažili o snížení skóre, ale domácí si vytvořili efektivní tlak v obranné třetině a hosté po několika dalších hrubkách obránců před brankářem, odešli poraženi.

Zápas sledovalo 0 diváků.

 

Hadi – Šluknov  9 : 8

Pěkný hokejový zápas. Než se hosté rozkoukali, prohrávali 2:0, aby vzápětí vyrovnali skóre i hru. Brankáři se zahřáli na provozní teplotu a rychlé útoky se střídaly na obě strany. V polovině druhé třetiny byl stav 3:3. Následně se hostům podařilo odskočit na 3:5 a třetina končila za stavu 3:7. V poslední třetině bitva gradovala. Hosté evidentně podcenili nástup do třetiny, čehož domácí využili a snížili skóre na rozdíl jedné branky. Po sérii vyloučení na obou stranách byl stav 10 minut před koncem 8:8. V závěru se štěstí přiklonilo na stanu domácích a ti zvítězili.

Zápas sledovalo 5 diváků.

 

Šluknov – Hadi  9 : 6

Nedělní odveta přinesla jiný hokej než sobota. Od první minuty měli navrch šluknovští. Hadi byli zcela mimo. Také první třetina skončila jasným skóre 7:2. Hrál se průměrný hokej a pěkných akcí z obou stran bylo poskromnu. V závěru sice hadi zabrali, ale na obrat neměli.

Zápas sledovalo 7 diváků.